Abordarea noastră privind calitatea și siguranța alimentară
Uludağ Beverage este o companie cu reputație consolidată în sectorul apelor minerale naturale spumante și al băuturilor nealcoolice, fiind pe cale să devină un brand mondial.
Compania își propune să realizeze toate activitățile sale de proiectare, dezvoltare, producție, depozitare, vânzări și distribuție cu respect față de sistemele de management al calității, siguranței alimentare, mediului, energiei, sănătății și siguranței în muncă și satisfacției clienților; să respecte toate cerințele legale și standardele naționale și internaționale; și să fabrice produse sănătoase și de calitate care corespund cerințelor și așteptărilor actuale și viitoare ale consumatorilor și clienților săi.
În conformitate cu aceste obiective, Uludağ Beverage lucrează permanent:
- Să creeze și să extindă gradul de conștientizare al angajaților asupra calității, siguranței alimentare, a mediului și a conservării energiei, a sănătății și securității în muncă și a satisfacției clienților;
- Să țină pasul cu toate standardele legale pentru calitate, siguranță alimentară, mediu și energie, sănătate și securitate în muncă, să îndeplinească obligațiile relevante; și să furnizeze toate informațiile necesare la toate nivelurile prin intermediul canalelor de comunicare interne și externe;
- Să perceapă nevoile clienților cu precizie și rapiditate și să le adreseze proactiv;
- Să promoveze metode de lucru care îmbunătățesc performanța și creativitatea cu simțul excelenței;
- Să conștientizeze valoarea resurselor umane și să le insufle angajaților spirit de echipă;
- Să ia decizii tehnologice pentru toate activitățile de investiții, din perspectiva protecției mediului, a energiei durabile, a sănătății și a securității în muncă;
- Să aleagă și să utilizeze materii prime naturale, ecologice, reciclabile pentru ambalaje și procese de lucru;
- Să implementeze toate resursele în mod eficient și să le susțină în timp;
- Să reducă gradul de utilizare al deșeurilor și să ia măsuri pentru reciclarea lor;
- Să ia toate măsurile în conformitate cu cerințele legale și standardele internaționale pentru stabilirea unor medii de lucru care să elimine riscurile accidentelor și cele ale bolilor profesionale.