Activitățile noastre de responsabilitate socială

Abordarea noastră

Abordarea noastră privind responsabilitatea socială corporativă la Uludağ Beverage include eforturi de îmbogățire și îmbunătățire a vieții comunității în care ne desfășurăm activitatea. Acestea sunt, de asemenea, considerate elemente importante în domeniile de activitate ale companiei noastre. Astăzi, ne continuăm proiectele pe termen lung bazate pe contribuții durabile în domeniile educației, sportului și în cel al artelor și al culturii, având grijă să răspundem așteptărilor părților interesate și să conferim încredere în proiectele pe care le-am realizat până în prezent.

Educație & Sport

Fundația Nuri Erbak pentru Educație și Cultură, pe care am înființat-o în memoria Președintelui Onorific al companiei noastre, Nuri Z. Erbak, ne ajută să sprijinim elevii de la Școala Elementară Nuri Erbak și pe cei de la Liceul Nuri Erbak Anatolian, pentru a deveni persoane valoroase, de succes și responsabile pentru țara noastră. În fiecare an, prin intermediul acestei fundații, oferim burse pentru tinerii studenți care doresc să urmeze studii superioare și facem contribuțiile necesare pentru ca absolvenții Liceului Nuri Erbak și cei ai școala elementare din satul Çaybașı, pe care am ajutat-o să se înființeze, să-și continue studiile. În plus, avem grijă să furnizăm resursele necesare pentru cluburile de artă și de sport ale liceului.

Uludağ Beverage a sprijinit Clubul Bursaspor și Echipa de Fotbal İnegöl în anii precedenți și, de asemenea, continuă să desfășoare diverse proiecte în satul Çaybașı și Yenice, unde se află fabricile noastre de producție. Prin sprijinul pe care îl oferim Căminului Băieților Yenice, Centrului de Viață fără Disabilități – Tratament, Reabilitare și Consultanță al Ministerului Familiei și Politicii Sociale a Republicii Turcia, precum și Școlii Elementară Çaybașı, avem grijă să ne extindem proiectele de responsabilitate socială corporativă în diferite domenii.

Cultură & Arte

Uludağ Beverage sprijină Asociația Filarmonicii din Bursa, care urmărește să îmbunătățească cultura muzicii clasice internaționale în țara noastră și să o introducă maselor, pentru a contribui la dezvoltarea culturii muzicale din Bursa.

Orchestra Națională Simfonică din Bursa, care funcționează sub sponsorizarea principală a Uludağ Premium, a primit premiul „Orchestra Anului” la Donizetti Classical Music Awards 2012, o dovadă a sprijinului acordat muzicii clasice din Bursa.

De asemenea, continuăm să fim unul dintre principalii susținători ai Fundației Bursa pentru Cultură, Arte și Turism, care funcționează din 1988, și să lucrăm pentru îmbunătățirea dezvoltării culturale și artistice a orașului Bursa.

Protecția Mediului

Compania noastră este unul dintre fondatorii Fundației pentru Protecția Mediului din Çevko, fiind extrem de preocupați să ne asigurăm că ambalajele noastre nu dăunează mediului înconjurător. Din acest motiv colaborăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a colecta și recicla ambalajele produse, precum și pentru a ne îndeplini obligațiile față de Ministerul Mediului.