Despre noi

La Uludağ Beverages, ne desfășurăm activitatea sub numele de marcă „Uludağ” pe piețele interne și internaționale. Brandul nostru cuprinde 7 categorii cu 13 subbranduri, 39 de produse si 112 tipuri diferite de ambalaje.

Compania noastră, Erbak-Uludağ İçecek A.Ș., a fost înființată de Mehmet Hakkı (Erbak) în 1930, în timp ce formula pentru legendarul Uludağ Gazoz a fost creată de fiul lui Mehmet Hakkı, Nuri Zafer Erbak. Compania noastra este administrata de copiii și nepoții lui Nuri Erbak, a treia și a patra generație.

Noi producem toate băuturile, inclusiv Legendarele Uludağ Gazoz și Uludağ Limonata, la fabrica noastră de băuturi de 98.000 m² (35.000 m² ), localizată în satul Yenice din Bursa.

Apa noastră minerală naturală Uludağ, care a fost îmbuteliată în satul Çaybașı din Uludağ în 1912 și varietatea noastră de Uludağ Frutti realizate cu apă minerală naturală sunt fabricate în instalația noastră de 50.000 m2, care are 10.900 m² de zonă închisă.

An de an investim în modernizarea facilităților noastre de producție, lucrăm cu tehnologiile cele mai performante și astfel, avem capacitatea de a umple 210.000 de sticle, 153.000 de PET-uri și 36.000 de cutii metalice cu băuturile noastre. În total dispunem de nouă linii de umplere.

La Uludağ Beverage, una dintre misiunile noastre este de a ne menține calitatea produselor și capacitatea de a inova. Departamentul nostru de Cercetare-Dezvoltare lucrează în permanență la dezvoltarea de noi produse și, de asemenea, se străduiește să îmbunătățească produsele existente.

Înainte de a lansa un nou produs pe piață, facem mai întâi sute de teste de gust pentru a găsi aroma ideală pentru publicul nostru țintă. Apoi, venim cu cele mai practice și inovatoare ambalaje pentru consumatorii noștri. Succesul nostru cu Uludağ Beverage a deschis calea spre inovație pentru întreaga industrie a băuturilor răcoritarea din și continuă să deschidă calea astăzi.

La Uludağ Beverage, ne desfășurăm activitatea sub numele de marcă „Uludağ” pe piețele interne și internaționale. Brandul nostru cuprinde 7 categorii cu 13 subbranduri, 39 de produse si 112 tipuri diferite de ambalaje. Produsele care exemplifică cel mai bine abordarea noastră inovatoare sunt apa noastră minerală naturală Uludağ, care a fost îmbuteliată la aceeași sursă de peste 100 de ani; Uludağ Frutti Extra, care este apa noastră minerală concentrată pe fructe; Uludağ Premium, apa noastră minerală minerală minerală spumantă ușor carbogazoasă, care poate fi găsită în sticla sa albastră de cobalt, proiectată exclusiv; Legendarul Uludağ Gazoz, cu gustul său legendar; și Uludağ Limonata, care are un gust delicios de casă. Alte produse inovatoare includ Uludağ Meyvelim , toate acestea ne-au ajutat să ne despartă în industrie.

Nu numai că distribuim direct cu propria noastră flotă de vehicule în Bursa, Istanbul, Izmir și Ankara, dar, de asemenea, vom obține produse Uludağ Băuturi la consumatorii noștri la aproape 150 de sucursale în întreaga Turcia. Datorită investițiilor noastre în compania noastră și a angajaților noștri, compania noastră continuă să crească în fiecare an, ajungând la peste 600 de milioane TL în 2017.

În conformitate cu misiunea noastră de a dezvolta produse noi, unice și sănătoase, fără a sacrifica calitatea, noi, cei de la Uludağ Beverage, oferim Turciei și lumii produse care sunt atât de încredere, cât și delicioase. În fiecare zi, continuăm să creștem cu produsele noastre unic-de-un fel și spiritul inovator pe care le-am efectuat încă din ziua noastră de înființare.