Despre noi

La Uludağ Beverages, ne desfășurăm activitatea sub numele de marcă „Uludağ” pe piețele interne și internaționale. Brandul nostru cuprinde 7 categorii cu 13 sub-branduri, 39 de produse și 112 tipuri diferite de ambalaje.

Compania noastră, Erbak-Uludağ İçecek A.Ș., a fost înființată de Mehmet Hakkı (Erbak) în 1930, în timp ce formula pentru Legendarul Uludağ Gazoz a fost creată de fiul lui Mehmet Hakkı, Nuri Zafer Erbak. Compania noastră este administrată de a treia și a patra generatie de copiii și nepoții a lui Nuri Erbak.

Noi producem toate băuturile, inclusiv Legendarele Uludağ Gazoz și Uludağ Limonata, la fabrica noastră de băuturi de 98.000 m² (35.000 m² spațiu închis ), localizată în satul Yenice din Bursa.

Apa noastră minerală naturală Uludağ, care a fost îmbuteliată în satul Çaybașı din Uludağ în 1912 și varietatea noastră de Uludağ Frutti realizate cu apă minerală naturală sunt fabricate în instalația noastră de 50.000 m², din care 10.900 m² spațiu închis.

An de an investim în modernizarea facilităților noastre de producție, lucrăm cu tehnologiile cele mai performante și astfel, în cele nouă linii de umplere,avem capacitatea de a umple 210.000 de sticle, 153.000 de PET-uri și 36.000 de cutii metalice cu băuturile noastre.

La Uludağ Beverage, una dintre misiunile noastre este de a ne menține calitatea produselor și capacitatea de a inova. Departamentul nostru de Cercetare-Dezvoltare lucrează în permanență la dezvoltarea de noi produse și, de asemenea, se străduiește să îmbunătățească produsele existente.

Înainte de a lansa un nou produs pe piață, facem mai întâi sute de teste de gust pentru a găsi aroma ideală pentru publicul nostru țintă. Apoi, venim cu cele mai practice și inovatoare ambalaje pentru consumatorii noștri. Succesul nostru cu Uludağ Beverage a deschis calea spre inovație pentru întreaga industrie a băuturilor răcoritarea și continuă să deschidă calea şi astăzi.

La Uludağ Beverage, ne desfășurăm activitatea sub numele de marcă „Uludağ” pe piețele interne și internaționale. Brandul nostru cuprinde 7 categorii cu 13 sub-branduri, 39 de produse și 112 tipuri diferite de ambalaje. Produsele care exemplifică cel mai bine abordarea noastră inovatoare sunt apa noastră minerală naturală Uludağ, care a fost îmbuteliată la aceeași sursă de peste 100 de ani; Uludağ Frutti Extra, care este apa noastră minerală concentrată cu fructe; Uludağ Premium, apa noastră minerală spumantă ușor carbogazoasă, care poate fi găsită în sticla sa albastră de cobalt, proiectată exclusiv; Legendarul Uludağ Gazoz, cu gustul său legendar, și Uludağ Limonata, care are un gust delicios de casă. Alte produse inovatoare cum ar fi Uludağ Meyvelim , ne-au ajutat să ne diferențiem în industrie.

Nu numai că distribuim direct cu propria noastră flotă de vehicule în Bursa, Istanbul, Izmir și Ankara, dar de asemenea, trimitem produse Uludağ Beverage la consumatorii noștri din aproape 150 de sucursale în întreaga Turcia. Datorită investițiilor noastre în compania noastră și a angajaților noștri, compania noastră continuă să crească în fiecare an, ajungând la peste 600 de milioane TL în 2017.

În conformitate cu misiunea noastră de a dezvolta produse noi, unice și sănătoase, fără a sacrifica calitatea, noi, cei de la Uludağ Beverage, oferim Turciei și lumii, produse care sunt atât de încredere, cât și delicioase. În fiecare zi, continuăm să creștem cu produsele noastre unice și datorită spiritul inovator pe care l-am avut încă din ziua noastră de înființare.