Valorile noastre

Viziunea noastră

De a fi cel mai inovator și de cea mai înaltă calitate brand național de băuturi de pe piața turcă, și brandul de băuturi cu o piață potențială în arena globală, datorită calității și aromei autentice.

Misiunea noastră

Avem misiunea de a fi o companie cu 100% capital turcesc care onorează Turcia cu puterea pe care o derivă din istoria noastră bine înrădăcinată, din apa noastră minerală naturală veche de 100 de ani și imaginea noastră corporativă de peste 80 de ani, capitalul nostru uman de calitate, precum și din conștientizarea noastră socială și de mediu.

Valorile noastre de bază

Brandul nostru

Brandul „Uludağ” este cel mai important atuu al Uludağ Beverage. Acesta a evoluat continuu de peste 85 de ani, fără a schimba calitatea sau gustul. Operând cu 100% capital turcesc, Uludağ Beverage a construit valoarea mărcii pe care o are astăzi prin eforturile capitalului turcesc și ale forței de muncă turcești.

Calitate și încredere

Cu fiecare produs pe care îl producem și fiecare pas pe care îl facem, luăm întotdeauna în considerare îmbunătățirea continuă și ne propunem întotdeauna să producem produse de calitate și sănătoase, în conformitate cu nevoile și așteptările consumatorilor noștri.

Angajații

Oameni noștri sunt cel mai important atu al nostru. Credem în importanța lucrului în echipă și în obținerea de soluții. Scopul principal al tuturor angajaților noștri este de a înțelege dorințele și așteptările consumatorilor noștri cât de bine pot și de a îndeplini aceste așteptări în modul cel mai eficient.

Valoarea pe care o punem pe mediu și natură

Unul dintre fondatorii Fundației pentru Protecția Mediului Çevko, compania noastră este extrem de sensibilă pentru a ne asigura că ambalajul nostru nu dăunează mediului. În acest scop, colaborează mână în mână cu companiile furnizoare pentru a colecta și recicla ambalajele sale, precum și pentru a-și îndeplini obligațiile față de Ministerul Mediului.